Hirdetés

Tom Hardy lesz a Terminátor 5 főszereplője?

|

Lehetséges, hogy Edward Furlong, Nick Stahl és Christian Bale után Tom Hardy is azon színészek sorába tartozik majd, akik elmondhatják magukról, hogy John Connor bőrébe bújtak?

Hirdetés

Manapság gyakran bukkan fel Tom Hardy (Eredet, Fékezhetetlen) neve, ha valamilyen kemény szerepre keresnek színészt. Így nem csoda, hogy Alan Taylor rendező őt szeretné az új Terminátor  főszerepére, azaz ő játszaná John Connort, aki az emberiség megmentője lesz, ha a kiborgok közbe nem szólnak. A hivatalos tárgyalások egyelőre nem kezdődtek meg, ezért nem tudni, a brit színész - akit egyébként egy másik produkcióban szívesen látnának Sir Elton John megszemélyesítőjeként - vállalná-e a szerepet,. Visszatért az a vélekedés is, hogy Arnold Schwarzenegger játszaná a Terminátort, miközben Arnie továbbra sem nyilatkozott ez ügyben. /Uip-Duna/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.