Hirdetés

BRÉKING: Tom Hardy lesz Venom a karakter szóló filmjében

|

Nem akárki kelti életre Venomot a jövőre érkező önálló kalandban.

Hirdetés

A Sony Pictures hivatalosan is leszerződött Tom Hardy-val (Mad Max: A harag útja, Eredet), aki Eddie Brock-ot játsza majd a Venomról szóló filmben. A projekt élére rendezőt is sikerült találnia a stúdiónak, a Zombieland és a Gengszter osztag direktorának, Ruben Fleischer-nek a személyében. Hardy-nak nem ez lesz az első képregényfilmes szerepe, hiszen Christopher Nolan 2013-mas Sötét Lovag: Felemelkedésében Bane maszkja alatt láthattuk.

Hirdetés

A Sony Pictures egy Twitterre posztolt képpel is megfejelte a bejelentést, amelyen Tom Hardy látható egy Venomos pólót viselve. A film forgatása idén ősszel veszi kezdetét.

A Venom a Sony birtokában lévő Marvel Univerzumból gazdálkodik, ami nem spin-offja lesz azoknak a Pókember filmeknek, amelyeket a két stúdió közösen készít Tom Holland főszereplésével. A Venom forgatókönyvét Scott Rosenberg (Pain & Gain) és Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2) írják.

Habár eleinte szkeptikusak voltunk a filmes univerzumtól külön váló projekttel kapcsolatban, Tom Hardy és Ruben Fleischer bevonása már jóval élénkebb fényben tünteti fel a Venom-ot. Kíváncsian várjuk a további híreket és az első mozgóképeket. A Venom 2018. október 5-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.