Hirdetés

Tom Hardy lett a Splinter Cell mozi főszereplője

|

Beindult a Ubisoft Motion Pictures gépezete és teljes gőzerővel zakatol, hiszen rövid időn belül forgatókönyvírót és főszereplőt is kerítettek a Splinter Cell mozi élére.

Hirdetés

Az utánozhatatlan titkosügynököt, Sam Fisher-t nem más fogja életre kelteni a Ubisoft Motion Pictures bejelentése alapján, mint A sötét lovag: Felemelkedés Bane-je, Tom Hardy. A lopakodós játék filmváltozatának szkriptjét Eric Singer körmöli, a Ubisoft pedig azon vacilál, hogy a Warner Bros. vagy a Paramount stúdiónak mondjon igent a közös munkára. Jean-Julien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója kifejtette, hogy szerinte Tom Hardy az egyik legnagyobb tehetség a filmiparban, aki fenomenális képességgel játszik el komplex és változatos szerepeket. A bevonása egy Splinter Cell moziba remek hír lehet a film és játékrajongóknak egyaránt. Baronnet még hozzátette azt is, hogy olyan filmet szeretnének alkotni, amely tiszteletben tartja a franchise hagyományait és nem okoz csalódást a rajongóknak. Hardy szerintünk remek választás Sam Fisher karakterére, szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.