Hirdetés

Tom Hardy újra Bane bőrébe bújna

|

Hirdetés

Tom Hardy nemrég adott interjút az MTV-nek, melyben arról faggatták a színészt, hogy visszatérne-e a DC univerzumba valamilyen szerepben, mire ő úgy felelt, hogy "Persze, én vagyok Bane, és visszatérnék." Aztán elmesélte, hogy a Batman Superman ellen-ről már kérdezték őt azzal kapcsolatban, hogy kit látna szívesen győztesként, amire ő viccesen így felelt:

Addig tartanám mindkettőt a víz alatt, amíg a kis buborékok már nem jönnek fel többet.
Egyébként Hardynak volt esélye részese lenni a készülő DC univerzumnak. Eredetileg ő alakította volna Rick Flagget a Suicide Squadban, de vissza kellett adnia a szerepet, mivel ütközött egy másik filmje forgatásával, és így végül Joel Kinnaman kapta meg. https://www.youtube.com/watch?v=YfZgwITOLFI   Szerintetek mekkora az esély rá, hogy találkozunk még Tom Hardyval egy újabb DC filmben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.