Hirdetés

Tom Hardy Venomra gyúrja magát ebben a videóban

|

Személyi edzői az egekig magasztalják Hardy teljesítményét.

Hirdetés

Természetesen egy rakás vizuális effektre lesz szükség ahhoz, hogy Venom úgy nézzen ki a filmvásznon, mintha a képregényekből ugrott volna elő, de ez nem tartja vissza a címszereplőt alakító Tom Hardy-t, hogy a lehető legjobb fizikumú formájában keltse életre az antihőst. Most egy friss videó keretén belül nyerhetünk apró bepillantást abba, hogy a színész miként készül fel a szerepre.

Hirdetés

A képsorokon keményen megy a küzdősportok betanulása, míg a háttérben a személyi edzők kommentárját hallhatjuk, akik megelégedésüket fejezik ki Tom Hardy munkájáról. Hardynak ez már ismerős terep, hiszen a 2011-es Warriorban is nem kevés felkészülés előzte meg a ringbe szálást.

Ha jól figyelünk, akkor két érdekes dolgot is elcsíphetünk a videó során. Az egyik az, hogy kiderül belőle Venom filmbeli testmagassága, ami 2,5 méter lesz, a másik pedig a zárómondat, ami Carnage (Vérontó/Mészárszék) felbukkanására utalhat. Eddig a csillagok állása azt mutatja, hogy ez a még Venomnál is ádázabb szimbióta lesz a film főgonosza, ami nagyon reméljük, hogy igaznak bizonyul.

A Venom 2018. október 5-én érkezik Ruben Fleischer rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.