Hirdetés

Tom Hardyval készül az Elton John életrajzi film?

|

Azt már korábban is tudtuk, hogy Elton John megkapja a saját életrajzi filmjét, de konkrét információk nem álltak rendelkezésünkre a projekttel kapcsolatban - ezidáig.

Hirdetés

A Rocketman névre hallgató musicallel a legendás zenész, Elton John életpályáját örökítik meg, természetesen a negítvumok kimaradnak. Először Justin Timberlake-et akarták lezserződtetni a főszerepre, ám a HitFix nevű oldal információi szerint egyre biztosabb, hogy A sötét lovag: Felemelkedés Bane-je, Tom Hardy írhat alá a szerepre. A rendezői teendőket Michael Gracey látja el, aki eleddig kizárólag vizuális effektek terén bizonyíthatott a Kettős látás és a Ned Kelly - A törvényen kívüli című filmekben, most viszont helyet foglalt a kamera mögött. Állítólag a Gracey mindenképpen azt szeretné elérni, hogy Hardy elfogadja a felkérést, amit a pletykák alapján még meg sem tettek. Szerintetek jó ötletnek bizonyul Hardy alkalmazása és beválhat Elton Johnként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.