Hirdetés

Tom Hiddleston a Thor: Ragnarok-ról beszélt

|

Hirdetés

Christopher Yost és Craig Kyle jelenleg is a harmadik Thor film forgatókönyvén dolgoznak, mi pedig még további két és fél évet várhatunk, mire megnézhetjük munkájuk eredményét. Az előző rész igencsak érdekes helyzetben hagyta hátra Lokit-t, akire Tom Hiddleston alakításának köszönhetően, rajongók tucatjai kíváncsiak. A színész most a BAFTA díjátadón ejtett el néhány szót a folytatásról.

"A Thor 3 előbb-utóbb megérkezik, és amikor legutóljára láttuk Lokit, akkor éppen a trónon ült. Akad itt néhány válaszra váró kérdés!"
Amikor arról kérdezték Hiddleston-t, hogy hány évig játsza még el Thor fivérét, a színész így felelt:
"Nem vagyok benne biztos, hogy meddig tudom még [Nevet]. Ha újra és újra feketére festem a hajam, akkor hamarosan ki fog hullani! De nem, igazából imádom ezt a karaktert. Ő egy nagyszerű figura, és csodálatos ahogyan a Marvel világa így összehozza a filmkedvelő embereket. Igazán remek!"
A Thor: Ragnarok-nak még nincs rendezője, és továbbra sem tudni, hogy vajon az előző rész direktora, Alan Taylor visszatér-e a harmadik részhez. Az viszont biztos, hogy Chris Hemsworth-öt és Tom Hiddleston-t újra együtt látjuk majd a vásznon 2017 július 28.-án. Ti várjátok már Thor legújabb kalandját?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.