Hirdetés

Tom Hiddleston és a kis leopárd találkozása

|

Van, amit Tom Hiddlestonnal és egy leopárdkölyökkel nem lehet eladni? A James Corden által vezetett The Late Late Show megtalálta a tökéletes receptet a cukiságra.

Hirdetés

Van az a cukiságfaktor, amely képes megolvasztani a jégszíveket is. Tom Hiddleston, avagy kedvenc Lokink találkozása egy leopárdkölyökkel pontosan ebbe az "egyszerűen nem lehet nem megzabálni" kategóriába esik.

Hirdetés

Az eset James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban történt, ahol egy állatgondozó, név szerint Jack Hanna magával vitt néhány állatkát a felvételre, többek között az említett kis leopárdot is. Barátnőnek, édesanyának mindenképpen mutassátok meg a videót, Hiddleston+kisállat kombóval lehetetlen mellétrafálni (némi angol tudás azért nem árt a teljes élményhez).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.