Hirdetés

Tom Hiddleston ezúttal az Antarktiszt fogja átszelni

|

Tom Hiddleston egy igaz történeten alapuló kalandsorozat főszerepét vállalta el.

Hirdetés

Tom Hiddleston még sokáig marad Loki a Marvel-rajongók, és a Marvel-filmek nézői számára, de azért a színész igyekszik rendre kimozdulni a komfortzónájából. A Netflixen még az idén fog megjelenni a White Stork című sorozata, míg az Apple TV+-on a The Essex Serpentben láthatjuk majd viszont. Úgy tűnik, hogy az Apple-ös kiruccanás megtetszett Hiddlestonnak, ugyanis a napokban egy újabb kollaborációt jelentett be a streamingplatform. 

Hirdetés

A Soo Hugh által fejlesztett The White Darkness egy 2018-as bestselleren fog alapulni, melyet David Grann írt, melynek inspirációjaként Henry Worsley élete szolgált - Hiddleston pedig ezt a bizonyos Worsley-t fogja alakítani, aki egy kalandfüggő exkatonaként fogta magát, és gyaloglábon kelt át az Antarktiszen. A történet a hivatalos leírás szerint a bátorságról, a szeretetről, a családról, és az emberi tűrőképesség extrém határairól fog szólni.

Hugh és Hiddleston egyébként az executive producerei is lesznek a szériának, valamint Hugh Mark Heymannal tölti majd be a showrunner szerepét is. A The White Darkness kizárólag az Apple TV+ kínálatában lesz elérhető, de egyelőre végleges premierdátummal még nem tüntették ki.

Ti kíváncsiak vagytok Hiddlestonra a sarki jégvilágban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.