Hirdetés

Tom Hiddleston kommentálta az önálló Loki film petícióját

|

Pár napja indult be buzgó rajongók petíciója annak érdekében, hogy a Marvel adjon Lokinak (Tom Hiddleston) egy saját filmet.

Hirdetés

A petíciót már 23 ezren aláírták, és arról még nemtudni, hogy a stúdióhoz eljutott-e már a híre, de Hiddlestonhoz biztosan, aki nemrég ki is fejezte ezzel kapcsolatos véleményét. "Nagyon hízelgő és le vagyok nyűgözve. Tényleg és igazán. Ez azt jelenti, hogy az emberek szeretik a karaktert. [A Thor: Sötét világ] van egyenlőre egyedül a palettán. De... sose mondd, hogy soha." 

A Marvel egyértelműen szereti Lokit, épp ezért forgattak új jeleneteket a Thor: Sötét világhoz, hogy többet kapjunk a karakterből. De Loki nem kap szerepet az Avengers: Age of Ultron-ban és jelenleg nem tudunk semmit arról, hogy mikor láthatjuk a jövőben ismét a vásznon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.