Hirdetés

Tom Hiddleston lehet a következő Bond?

|

Hirdetés

Miután Daniel Craig már nem igazán akar újra 007-es ügynök lenni, ezért mindenki azon pörög, hogy ki lesz a következő színész, aki eljátszhatná James Bondot a 25. filmben. Sokak fejében megfordult egy feket színész, például Idris Elba, de eddig nem aratott túl nagy sikert. Abban viszont nagy az egyetértés, hogy mindenképp britnek kell lennie, ezért eddig olyan nevek merültek fel, mint: Damian Lewis, Tom Hardy, Henry Cavill, Michael Fassbender és a legújabb, Tom Hiddleston. Én azonnal le is teszem a voksom Hiddleston mellett, mert épp a The Night Managerben bizonygatja, hogy tud ő jó kém lenni ha akar. Valószínűleg sokak figyelmét ezzel a szereppel keltette fel vagy pedig:

2rdaio9
Hiddleston nyilatkozott a The Hollywood Reporternek a pletykákkal kapcsolatban:
Egyszerűen imdáom a filmek bevezetőit, a történetvezetést és a mitológiát. Szeretem az egészet. Ha egyszer kopognának egy ilyen lehetőséggel az ajtómon, az egy nagyon különleges lehetőség lenne. Tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár a szerep, és nem venném félvállról.
Egyelőre továbbra is Hardy és Elba a favoritok, és még az se biztos, hogy Craig tényleg dobbant, hisz a szerződése még él egy filmre. Aki nem nézi a The Night Managert (akár hétfőnként az itthoni AMC-n) az legközelebb Tom Hiddlestont a High-Rise-ban láthatja (április 28. a premier dátum, de ahogy elnézem, mi kimaradunk belőle). Ti mit gondoltok, legyen ő a következő Bond, vagy inkább a felsoroltak között van a favorit? (Nekem például az abszolút kedvencem egy walesi úriember, Luke Evans.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.