Hirdetés

Tom Hiddleston Lokit küldené Doctor Strange ellen

|

Hirdetés

Tom Hiddleston nem olyan rég nyilatkozta, hogy lehet a Thor: Ragnarok lesz a utolsó Marveles filmje, mert azzal hivatalosan is lejár a szeződése, de persze az is lehet, hogy a Marvel titkolózása miatt nem beszélhet egy esetleges Infinity Waros megjelenésről. Azért a Ragnaroköt már nagyon várja, mert négy éve volt utoljára Loki és amúgy is szeretne megint együt dolgozni Chris Hemsworth-szal (Thor). A legutóbbi interjújában pedig pedzegette, hogy talán Lokit és Doctor Strange-t kéne összeereszteni, mert Benedict Cumberbatch és ő amúgy is jó barátok, meg két ilyen karakter összecsapását fenomenális lenne végignézni:

Természetesen feltételesen, nem tudom, hogy Doctor Strange és Loki mikor osztozhatna egy filmen, de valóban érdekes lenne őket együtt látni. Benedict egy régi barát, ezért izgalmas lenne kideríteni, hogy ki tudna felülkerekedni a másikon. Igazából pontosan tudom, hogy még hányszor fogom Lokit alakítani, de nem fogom elmondani. Semmi személyes, de az élményt frissen kell tartani minden nézőnek. Különben is én vagyok az ármányok istene, hajlamos vagyok játszani.
Aki nem bírja kivárni Tom Hiddleston következő filmjeit (I Saw The Light, High-Rise), vagy jövére érkező Kong: Skull Islandet (március 10.) és a Thor: Raganroköt (november 3.), mindenképp csekkolja a BBC sorozatát, a The Night Managert, amiben James Bondnak készül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.