Hirdetés

Tom Hiddleston megunta volna Lokit?

|

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumában már számtalan színész szárnyalta túl a hozzájuk fűződő elvárásokat, de talán a Vasember – Robert Downey Jr. pároson kívül a Tom Hiddleston – Loki duó lopta be magát leginkább a rajongók szívébe. Tom Hiddlestont utoljára a Thor 2 végén láthattuk, és ama jelenet alapján a Thor: Ragnarökben való visszatérése szinte biztosra volt vehető – mindeddig. A színész ugyanis beismerte egy interjú során, hogy nem szeretne az önismétlés csapdájába esni, és elképzelhető, hogy többé nem húzza magára Loki zöld-arany kosztümjét.

"Sosem tudom biztosan, hogy az emberek újra látni akarják-e Lokit, vagy csak tovább akarnak már végre lépni… Nem szeretném magamat ismételni. Mindig valami újat szeretnék csinálni. Nem szeretném úgy érezni, hogy ugyanazokat a lépéseket teszem meg. Szerintem ez minden színésznél ugyanúgy működik, akik ugyanazt a karaktert hozzák újra meg újra. Kíváncsi lennék, hogy a Bosszúállók színészei miként éreznek!"
Hiddleston még Thor legelső kalandja után kotnyeleskedte el, hogy öt filmre írt alá, úgyhogy a szerződése alapján még legalább két Marvel-kalandban kellene viszontlátnunk őt. A Thor: Ragnarök szinte adott, és nagy eséllyel a Bosszúállók trilógia két részessé bővített záró (?) darabjában is tiszteletét fogja tenni. A színész mostani bejelentése viszont arra enged következtetni, hogy a Marvel filmes univerzum negyedik fázisában már nem fog részt venni. Ti sajnálnátok Lokit, ha távol maradna a többi Marvel-filmből, vagy egyetértetek Hiddlestonnal, hogy egy idő után tovább kell lépni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.