Hirdetés

Tom Hiddleston újdonságokat árult el a Kong: Skull Island-ről

|

Hirdetés

Tom Hiddleston igen elfoglalt lett mióta először láthattuk a villámlás istenének kisöccseként. Jelenleg nem egy, nem is kettő, hanem három projekt reklámozásán fáradozik. Részt vett az Éjszakai szolgálat című miniszériában, főszereplő volt a High-Rise-ban, és a Hank Williams életét feldolgozó Láttam a fénytben. Nem meglepő tehát, hogy amint a sajtó elé kerül, megrohamozzák kérdésekkel és, ha éppen nem Lokiról vagy az MFU-ról érdeklődnek, akkor egy másik nagyköltségvetésű alkotás jön szóba, a Kong: Skull Island. A filmről egyelőre keveset tudunk, de most Hiddleston némi új információval látott el bennünket:

Jordan Vogt-Roberts rendezőnek volt egy kivételesen jó ötlete. Nem szeretnék túl sok mindent ellőni, de teljesen újraértelmezzük a mitológiát. Egy csapatnyi utazót, felfedezőt és katonát követünk, akik egy felfedezetlen szigetre utaznak a Csendes-óceán déli részén. Egy olyan időben játszódik, amikor még nem meglepő, hogy vannak ilyen ember által érintetlen területek a Földön. Az viszont meglepő, amit a szigeten találnak, a felfedezést pedig minden karakter másképpen reagálja le. Látványos és hatalmasa lesz, de ugyanakkor az emberi dráma sem szorul háttérbe.
A színész nagyon örül annak, hogy King Kong megkapja a maga eredettörténetét, egy olyan társadalmi szemszögből, ami frissnek érződik a mai világban. A szerep ráadásul egy egészen új kihívás elé állította, ugyanis eddig nem alakíthatott még hősies főszereplőt egy ilyen nagy filmben.
Remek lesz, teljesen újszerűen hat. A Kong számomra is változatos, mert eddig még nem nagyon alakíthattam a hős figurát egy ekkora filmben. Jordan elképzelése pedig egészen egyedi: teljesen más idősík, teljesen más történet, Kong pedig olyan lesz, ahogy eddig még sosem láthattuk. Nem csak egy fiatalabb színésznőt és egy másik rendezőt használunk, hanem újragondoljuk az egészet.
Hiddlestontól azt is megtudtuk, hogy a film forgatása már véget ért szóval lassan egy előzetes is kilátásban lehet. A Kong: Skull Island 2017. március 10-én érkezik a mozikba, Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Főbb szerepekben még Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, Toby Kebbell, Thomas Mann, Corey Hawkings és John C. Reilly.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.