Hirdetés

Tom Holland egy képpel jelezte, hogy elkezdődött az Uncharted forgatása

|

Mi is nehezen hisszük el.

Hirdetés

Hat direktor elfogyasztását követően a Venom rendezője, Ruben Fleischer kötött ki az Uncharted filmváltozatának élén, és mire minden készen állt, hogy márciusban kezdetét vegye a produkció, ezúttal egy világjárvány tette komplikáltabbá Nathan Drake dolgait. Bármennyire is hihetetlen, de a jelek szerint most már tényleg elkezdődött a 2009-ben (!) bejelentett videojáték-adaptáció forgatása, melyet a főszereplő fényképes bizonyítékkal támasztott alá.

Hirdetés

Ahogy korábban már olvashattátok, a film Nathan Drake fiatalkorára fókuszál majd, a főszereplőt pedig Tom Holland alakítja. A színész nemrégiben Instagramon mutatta meg, hogy megkezdte az átalakulást a szerepre, ami a fazonigazítás mellett egy elég komoly edzésprogramot is magában foglalt, hiszen ha a Nathan mentorát, Sullivant megformáló Mark Wahlberggel dolgozik az ember, tartani kell vele az iramot. Holland adta hírül továbbá azt is, hogy hivatalosan is elkezdődött az Uncharted forgatása:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Ha minden a tervezett ütemben halad, a filmet 2021. júliusában fogják bemutatni az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.