Hirdetés

Tom Holland lesz a fiatal Nathan Drake az Uncharted filmben

|

Videojáték-adaptációban láthatjuk az ifjú Pókembert.

Hirdetés

A Deadline izgalmas új hírrel szolgált a régóta készülő Uncharted filmmel kapcsolatban. A produkció végre megtalálta főhősét Tom Holland személyében, aki a fiatal Nathan Drake-et kelti életre. Ebből fakadóan világossá vált, hogy a film előzménye és nem konkrét adaptációja lesz a játékoknak, habár Drake fiatal éveibe már nyerhettünk bepillantást a széria harmadik darabja során.

Hirdetés

A korábbi forgatókönyveken többek között dolgozott Mark Boal (Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza), az Oscar-jelölt David O. Russell és még a Doktor Stranget jegyző Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer páros is. A frissen jött új ötlet kidolgozására egy egészen más forgatókönyvírót keres a stúdió, míg a rendező szerepében továbbra is Shawn Levy (Stranger Things, Éjszaka a múzeumban) marad.

A történet alapjául szolgáló videojáték középpontjában Sir Francis Drake felfedező leszármazottja, Nathan Drake áll, akinek kincsvadászatai során számos elképesztő kalandban lehet része. Reméljük mihamarabb mozikba kerülhet a Tom Holland főszereplésével készülő alkotás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.