Hirdetés

Tom Holland hősiesen megvédett egy tömegben rekedt rajongót

|

A közkedvelt és barátságos Pókember nem csupán a mozivásznon siet a védtelenek segítségére. Ugyanezt megteszi a karaktert alakító színész is, ha a bajba kerül az egyik rajongója.

Hirdetés

Nem meglepő dolog, ha egy filmsztárra valóságos istenként tekintenek a rajongói és kissé elveszítik önmagukat rajongásuk tárgyának közelében. Hasonló eset történt a Pókember: Idegenben sajtókörútja során is, amikor Tom Holland túlbuzgó rajongóinak egy nagyobb csoportja olyannyira szerette volna megszerezni a színész aláírását, hogy már-már egymást taposták az áhított szignóért. Mindennek az egyetlen valódi áldozata egy fiatal lány lett, akit szabályosan a kordonnak nyomott és szinte eltiport a nála jócskán nagyobb emberekből álló tömeg.

Hirdetés

A pórul járt lány, Cass szerencséjére a filmvászonról ismert szuperhősnek a valóságban is helyén van a szíve. Holland észrevette, hogy mi történik a lánnyal és utasította a nyomorgó tömeget, hogy álljanak le, aztán pedig a földre hajította a posztereiket az aláírásuk helyett. A fiatal színész nem állt tovább anélkül, hogy ne vette volna szemügyre Cass állapotát, akit igyekezett megnyugtatni, mivel a lány időközben pánikrohamot is kapott a körülötte kialakult jelenet hatására. Cass Twitteren számolt be az esetről, ahová többek között egy olyan videó is felkerült, amin jól kivehető Holland közbelépése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.