Hirdetés

Tom Hollandnak már vannak tervei Pókember jövőbeli ellenségeire

|

Az új Pókembert alakító Tom Holland megosztotta a nagyközönséggel, hogy kivel harcolna legszívesebben a hálószövő ellenségei közül a folytatásokban.

Hirdetés

Bár még várni kell majdnem két hónapot a júliusi Pókember: Hazatérésig, azt máris bejelentette a Marvel, hogy 2019 nyarán fog érkezni a Sony és a Marvel koprodukciójának második gyermeke, ami egyelőre a Pókember: Hazatérés 2 címre hallgat. Tom Holland tuti visszatérője lesz a folytatásnak, a fiatal színész pedig nem rejtette véka alá, hogy kivel mérkőzne meg Pókemberként a jövőben.

Hirdetés

"Rengeteg izgalmas rosszfiú közül lehet válogatni. Imádom Mysteriót és Kravent. Szeretem a Klón Sagát is. Szerintem az nagyon király lenne, ha Peter, vagy Pókember olyan emberekkel harcolna, akiknek ugyanolyan képességeik vannak, mint neki. Spider-Woman szuper laza… ha jól emlékszem, őt valójában Spider-Girlnek hívják, aki Peter klónja. Az elején együtt lógnak, aztán leveszik a maszkjaikat, és teljesen lecövekelnek. Mi a fene, mondják egymásnak! Igazából ugyanaz az ember mindkettő, csak Spider-Girl egy lány."

Holland már Kraven szerepére is látna egy befutót Jason Momoa személyében, ami szerintünk is működőképes lehetne, más kérdés, hogy Momoa DC-hez fűződő szálai, meg az ominózus "F.ck Marvel!"-es elszólása után igen kevés az esély ennek megvalósulására.

Ti kiket látnátok szívesen a folytatásokban Pókember ellenségei közül? Szerintetek melyik az a szupergonosz, akit eddig még nem vittek filmvászonra, pedig megállná a helyét Pókember ellen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.