Hirdetés

Tom Holland újdonságokat árult el a Pókember rebootról

|

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzumának újdonsült Pókembere a jövő májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban fog először bemutatkozni. Legnagyobb bánatunkra a falmászó kimaradt az első kedvcsinálóból, de most a leendő Peter Parker, azaz Tom Holland beszélt a 2017-ben érkező önálló filmről, aminek hamarosan elkezdődik a forgatása.

A nagy részét Atlantában rögzítjük majd, mert itt vannak stúdióik, és szerintem olcsóbb is felépíteni a New York-i helyszíneket, ahelyett, hogy ott forgatnánk, mivel nagyon drága lenne. Viszont biztosan fogunk itt is (New Yorkban) dolgozni egy-két hetet.
Ezt követően a fiatal színész elárulta, hogy már egészen gyerek kora óta hatalmas Pókember rajongó és szerinte azért olyan remek ez a karakter, mert mindenki magára ismerhet benne:
Mindig is óriási Pókember rajongó voltam, sőt számtalan jelmezt nőttem már ki az évek alatt. Nincs két éve, hogy egy jelmezes bálba Pókember kosztümben jelentem meg. Volt egy ilyen nagyon király jelmezem, aminek a mellkasához tehetted a telefonodat és hirtelen pókok kezdtek el mászkálni az egész ruhán! Mindig is fontos része volt az életemnek, akárcsak rengeteg más srácénak is, mert mindenki magára ismerhet benne.
Végezetül Holland azt is elmondta, hogy szerinte miben lesz egyedi Pókember az MFU-ban és milyen újdonságot tud hozni magával:
Szerintem az lesz a legérdekesebb dolog Peter Parker-el kapcsolatban, hogy most ő lesz az egyetlen ember az MFU-ban, akinek a kilétét nem ismeri senki. A többiekről mindenki tudja, hogy ki-kicsoda, most viszont visszatérünk a maszk mögött rejtőzködős időkhöz.
Ez filmes fronton eddig meg is állja a helyét, de például Matt Murdock Daredevilje eddig meg tudta őrizni kilétét a nyilvánosság elől. Persze elmondhatatlanul örülnénk, ha feltűnne a Polgárháborúban, ha akárcsak egy cameo erejéig is. Tchalla Fekete Párducának identitása is kérdéses még, hiszen Pókival ellentétben, őt felfedték a legutóbbi Amerika Kapitány trailerben, de az arcát még ott sem láthattuk. Mit gondoltok, a Marvel Varázs be fog válni az új Pókember filmen, vagy ez is kudarcba fullad, akárcsak az előző két próbálkozás?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.