Hirdetés

Tom Holland videón égeti el a Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvét

|

A fiatal Pókember látványosan semmisítette meg az új Bosszúállók film szkriptjét.

Hirdetés

A Marvel híres arról, hogy minden egyes apró részletet titokban tart, ehhez pedig elengedhetetlen a már-már hajmeresztően magas fokú elővigyázatosság. Az Iron Fist sztárja, Finn Jones szerint még a Trónok harcánál is szigorúbban veszi a titoktartást a képregénygyáros cég.

Hirdetés

Néha azonban még így is elkerülhetetlen, hogy bizonyos dolgok kiszivárogjanak. Az egyik leghíresebb ilyen eset az, amikor 2011-ben valaki megszerezte Samuel L. Jackson forgatókönyvét a Bosszúállók forgatásáról, és el akarta adni annak, aki a legtöbbet volt hajlandó érte fizetni. Talán pont valami ehhez hasonlótól tartott Tom Holland is, amikor úgy döntött, hogy elégeti a Végtelen Háború szkriptjét, amit elfelejtett leadni, mikor távozott a forgatásról.

Annak érdekében, hogy a producerek megnyugodjanak, Pókember 20 éves megformálója Instagramon tetté közzé a bizonyítékot, hogy a lapok valóban megsemmisültek.

Rule number one... hand in your script 😂

✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Hogy pontosan mit is tartalmaz a forgatókönyv, az csak 2018. május 4-én fog kiderülni, de Tom Hollandot jóval hamarabb láthatjuk ismét a hálószövő szerepében, hiszen a karakter önálló filmje, a Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.