Hirdetés

Tom Welling csatlakozik a Draft Dayhez

|

A Smallville óta szinte alig hallottunk valamit a színészről aki Ivan Reitman sport vígjátékának, a Draft Daynek, a legújabb szereplője.

Hirdetés

A hírek szerint Tom Welling egy Brian Drew nevű hátvédet fog alakítani a filmben. A Paramount Pictures futball komédiájának forgatókönyvéért Rajiv Joseph és Scott Rothman a felelős. A történet közepében az NFL-be való bejutás áll és láthatjuk azt, hogy a Cleveland Browns menedzsere mi mindenre képes, hogy a legjobb csapatot verbuválja össze. Welling legismertebb szerepe Clark Kent a DC Comics 10 évados Smallville című sorozatából. A Draft Day további szereplői még Kevin Costner, Jennifer Garner, Ellen Burstyn, Denis Leary, Frank Langella, Chadwick Boseman, Terry Crews, Sean Combs és még sokan mások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.