Hirdetés

BRÉKING: Tom Welling visszatér Clark Kent szerepében a Végtelen Világok Krízisében

|

"Somebody saaaaaaaave meeeeeeee!"

Hirdetés

Az impozáns tíz évadot megélő, tinédzser- és fiatalkorát bemutató Smallville sorozat 2011-ben méltó mód zárta le a Kent-farmon felnövő Clark életét, aki végül beteljesítette a sorsát, és magára öltötte az ikonikus vörös köpenyt. A könnyes búcsú óta nem találkozhattunk Tom Wellinggel Superman szerepében, noha a tavalyi szuperhősökkel teletűzdelt Arrowverzum crossover egyik epizódjában tisztelegtek a készítők a Smallville farmon a jól ismert zenei betéttel a Remy Zero együttestől.

Hirdetés

Most viszont a rebesgetett pletykák után hivatalosan is megerősítettek, hogy a fenti helyzet bizony már idén változni fog: a Végtelen Világok Krízisét feldolgozó, a The CW csatorna öt sorozatára (Zöld Íjász, Flash - A villám, Supergirl, A holnap legendái és az újonnan érkező Batwoman) kiterjedő crossoverben Tom Welling ismét a DC és a világ egyik, ha nem legismertebb szuperhősét alakítja majd.

Ezzel Welling lesz a várva várt esemény harmadik Supermanje Tyler Hoechlin és Brandon Routh mellett, aki habár Atomot játssza A holnap legendáiban, most viszont ismét Clark Kent szerepében tűnik fel (ha már 2006-ban filmvásznon egyszer már eljátszotta a szuperhőst a Superman visszatér című filmben. A The CW szuperhősös univerzumát felügyelő Marc Guggenheim roppantul örül, hogy végre össze tudták ezt hozni, hiszen elmondása alapján az idén lezárást kapó a Zöld Íjásszal idestova nyolc éve a Smallville sikerét lovagolják meg, és a sorozat nélkül ők sem lennének sehol sem.

Ti mit szóltok? Örültök Tom Welling visszatérésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.