Hirdetés

Tom Welling - Smallville után Marvel

|

Hamarosan véget ér a Smallville utolsó évada, de a Clark Kent-et alakító színész pályafutása itt nem ér véget, ugyanis Superman moziváltozata helyett a Marveln-él tevékenykedik majd.

Hirdetés

Természetesen nem mint munkatárs, vagy belsős esetleg más állásban, hanem a stúdió az egyik szuperhősük szerepében szeretné őt látni, amihez Welling-nek megvan a tehetsége is, ha már 10 évig Superman-t alakította sorozat formájában. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik karakterre is gondolt pontosan a Marvel, de nem lennék meglepve, ha a Smallville végeztével máris bejelentenék feltűnését, akár a Bosszú Angyalai-ban is. További infók esetén jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.