Hirdetés

Ilyen lesz a Tomb Raider reboot főgonosza

|

Walton Goggins árult el néhány információt a filmről és a főgonosz szerepéről is.

Hirdetés

A 2016-os év ismét csalódás keltőre sikeredett, ami a játékadaptációkat illeti. A Warcraft ugyan megmenekült a pénzügyi buktától (hála Kínának), de így sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az Assassin's Creed viszont hatalmas bukásnak tűnik, sem a kritikusok, sem a nézők nem szerették Fassbender és Cotillard filmjét. Ám a horizonton már most látni az újabb ígéretes projekteket, melyek végre tényleg fellendíthetik a játékokból készülő filmek jövőjét. Ez lehet a Tomb Raider reboot, melynek főgonosza a mindig nagyszerű Walton Goggins lesz, aki most elárult néhány dolgot a szerepéről.

Hirdetés

Filmek terén az Aljas Nyolcasból, míg sorozatok terén a Justified-ból vagy a The Shield-ből ismerhető színészt a Collider interjúvolta meg, aki amellett, hogy dicsérte a Lara Croft szerepébe szerződtetett Alicia Vikandert és a rendezőt, Roar Uthaug-ot, saját karakteréről is elárult egy-két érdekességet:

Rettentően izgatott vagyok a filmmel kapcsolatban! Imádom Alicia munkásságát, és bízom a rendezőben is, akinek szintén rajongója vagyok. Ami a forgatókönyvet illeti, jól állunk, a történet pedig nagyon érdekes lesz. Szórakoztató, de egyben egy valóságos kalandnak ígérkezik. És a személy, akit el kell majd játszanom egyszerre zavart, dühös és kétségbeesett. Alig várom, hogy a bőrébe bújhassak!

Ha egyszerűen kéne megfogalmaznom, akkor azt mondanám: Persze, ő egy főgonosz. De én szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis lehetőségem van arra, hogy  ennél azért bonyolultabban mutassam be a karaktert, akinek igazi okai lesznek antagonizmusa mögött, és ez nem az, amire mindenki számít. Egy bonyolult karakter lesz, de letisztult motivációkkal.

A film a hírek szerint egyébként a 2013-as játékreboot alapján készül majd, amiben egy egészen új játékmenet kíséretében került elmesélésre Lara Croft eredettörténete. A tervek szerint a Tomb Raider reboot 2018. március 16-án érkezhet majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.