Hirdetés

Tomb Raider reboot - Graham King állapotjelentése

|

Graham King, a Tomb Raider producere a Comingsoon nevű oldalnak adott interjújában adott némi távpontot a Warner stúdió berkein belül készülő Tomb Raider reboot-tal kapcsolatban.

Hirdetés

Egy ideje már biztos volt, hogy újragondolják a Tomb Raider filmeket és azt sem titkolták, hogy a reboot-ot Angelina Jolie nélkül képzelték el - kell a vérfrissítés. Az eredettörténetnek szánt verzióról azonban csak nem akartak érkezni a bíztató hírek, ezért a Comingsoon honlap felkereste Graham King producert és rákérdezett a dologra. Az úriember szerint továbbra is biztos, hogy el fog készülni a film, szeretnék bemutatni azt az utat, ahogyan megteremtődött az a Lara Croft személyiség, amivel a már megjelent filmekben találkoztunk. Graham szerint inkább a karakterekre fogják helyezni a hangsúlyt, mindemellett persze helyet kap majd az akció és a szórakozás is, de a legfőbb célkitűzés a karakterek kidolgozása. Ha tippelhetnék, azt mondanám, hogy a Warner és Graham az új Tomb Raider játékot szeretné majd alapul venni filmjéhez...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.