Hirdetés

Tommy Lee Jones csatlakozott a Bourne 5-höz

|

Hirdetés

Újabb névvel bővült a jelenleg cím nélkül futó Bourne 5 színészgárdája, amit Paul Greengrass (A Bourne-csapda, A Bourne-ultimátum, Phillips kapitány) rendez majd. Az idáig bejelentett Matt Damon, Alicia Vikander, Julia Stiles és valószínűleg a főgonoszt megformáló Viggo Mortensen mellé nemrég csatlakozott az Oscar-díjas Tommy Lee Jones is. A Variety információi szerint Lee Jones egy magas rangú CIA ügynököt fog játszani, hasonlót, mint az előző részekben Edward Norton, Chris Cooper, Brian Cox és David Strathairn. A karakteréről többet idáig nem tudunk, ahogy a filmről sem, de hamarosan elkezdhetnek szállingózni a hírek és a gonosz kilétét is bejelenthetik, ugyanis ha tartani akarják a bemutató időpontját, mely 2016. július 29., akkor a film készítésének legkésőbb nyár végén el kéne kezdődnie. Reméljük így lesz. Ti várjátok az új Bourne filmet?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.