Hirdetés

Tony Jaa és Frank Grillo is csatlakozik a Jiu Jitsu stábjához

|

Harcművészeti extravaganciának nézünk elébe.

Hirdetés

Az elismert harcművész, Tony Jaa, valamint a karizmáját többnyire eltékozló Frank Grillo is csatlakoztak ahhoz a projekthez, amelyhez eddig Nicolas Cage, Alain Moussi adta a nevét és amely a szinopszisát nézve van egy enyhe Mortal Kombat-flashbackünk.

Hirdetés

A Jiu Jitsu egy azonos című képregényen alapuló film, amelyben egy csapatnyi elismert, profi harcművész küzd meg egy hatévente megrendezett versenyen, ahol egy az uralmunkra törő idegen faj adott képviselőivel kell felvenni a kesztyűt. Egy ilyen küzdelem során Jake Barnes (Moussi) súlyos sérüléseket szenved, a későbbiekben pedig barátain (Tony Jaa, Nicolas Cage, Frank Grillo) múlik az, hogy vissza tudják-e hozni formába és közös erővel le tudják-e győzni a gonosz ellent. A filmet még most júniusban, 24-én tervezik elkezdeni forgatni (többek között Burmába is ellátogat majd a stáb), a rendezést pedig a képregény egyik szerzőjeként is ismert Dimitri Logothetis vállalta magára, a forgatókönyvet pedig szintén ő írja Jim McGrath-szal egyetemben.

Az alkotók ígérik, hogy a Jiu Jitsu teljes mértékben ki fogja elégíteni a harcművészeti-, valamint a sci-fi-filmek rajongóit szerte a világon. Legyen úgy. Ha pedig mégsem úgy sül el a dolog, ahogy szerették volna, hát majd legfeljebb újranézzük a Skyline második részét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.