Hirdetés

Tooken trailer - Mozgásban az Elrabolva paródia

|

Hirdetés

Az Elrabolva filmeket kifigurázó paródia, a Tooken történetében mindent elrabolnak ex-CIA ügynök hősünktől: a feleségét, a kutyáját, még a lányának szüzességét is, így nincs mit tenni, Bryan Mills (Lee Tergesen) zs-kategóriás utánzata beveti magát, hogy robbanásoktól és lagymatag poénoktól kísérve visszaszerezzen mindent, amit elraboltak tőle. John Mallory Asher akció-komédiája megpróbál humoros tálalásban görbe tükröt állítani az Elrabolva franchise hibáinak és hiányosságainak (például Liam Neeson hanghordozása, keménykedése vagy a mindent elraboltak helyzet), de nem igazán jön neki össze, egyetlen mosolyra sem futotta az első trailer megtekintése közben, de talán nektek tetszeni fog a Tooken bemutatkozása: https://www.youtube.com/watch?v=Ptb06O_uubI A paródia május 26-án jelenik meg külföldön, kizárólag digitális formában, hozzánk viszont jó, ha DVD-n eljut. A szereplők között egyébként felbukkan Donnie Wahlberg, Lukas Haas és az énekes, Akon is.

PH97e5XnS44Fca_1_m
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.