Hirdetés

Top Gun 2 - A Thor írói által körmölve

|

Hát, ezt is megéltük. A Variety beszámolása alapján folytatást kap a Top Gun és már a stáb egy részét is megtalálták a megfelelő posztokra.

Hirdetés

Az idei nyár legnagyobb durranásai között tartjuk számon a Thor-t és az X-Men: Az elsők-et, az említett filmek írói pedig nem lankadnak, ugyanis Ashley Miller-t és Zack Stentz-et kérték fel a Top Gun 2 forgatókönyvének összekalapálására. A produceri feladatokat  a szakmában öreg rókának mondható Jerry Bruckheimer fogja ellátni, míg a rendezést illetően Christopher McQuarrie (Közönséges bűnözők) nevét sodorja a szél, pedig Tony Scott is azt nyilatkozta korábban, hogy visszatérne. Tom Cruise állítólag csak beugrik egy kisebb szerepre, a fővonalat fiatalabb színészek képviselik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.