Hirdetés

Kiderült a Top Gun folytatásának címe

|

Tom Cruise egy friss interjúban árulta el a készülő Top Gun film alcímét

Hirdetés

Tény, a Tom Cruise Top Gunja nem feltétlenül tartozik a nyolcvanas évek vitathatatlan mesterművei közé, az viszont tagadhatatlan, hogy a szóban forgó cím szinte minden filmszerető ember számára ismerősen csenghet. Hamarosan pedig Tony Scott már-már kultikus akciófilmje bő harminc év elteltével folytatást kap, természetesen Cruise-szal a főszerepben.

Hirdetés

A Top Gun folytatásának lehetősége nem mostani téma, ám az első felvonás rendezőjének, Tony Scott 2012-ben történt öngyilkossága miatt a produkcióra ideiglenes lakat került, ám Tom Cruise az Access Hollywoodnak adott interjújában az új alcím mellett azt is elárulta, hogy a film forgatása egy éven belül egész biztosan kezdetét veszi. Sokak kedvence a maga szellemes módján rántotta le a leplet a film címéről:

Nem Top Gun 2 lesz a cím, hanem Top Gun: Maverick. Nem akartam számozást. Nincs szükségetek számozásra.

Továbbá azt is megtudtuk, hogy a főhős becenevére keresztelt produkció abszolút hű lesz az első rész hangvételéhez és stílusához, mi több, a film zenéjét újfent a német Harold Faltermeyer fogja biztosítani. A rendező kilétéről egyelőre nincsenek hivatalos információk, ám a Variety értesülései szerint az egyik legnagyobb esélyes a feladatra a Feledés és a Tron: Örökség rendezője, Joseph Kosinski. Végtére is, lehet ezt a filmet nem várni?!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.