Hirdetés

Újabb premierdátumot kapott a Top Gun és a Hang nélkül folytatása is

|

A Paramount több filmjéhez is új bemutatókat tűzött ki.

Hirdetés

koronavírus-járvány megannyi forgatás leállásához és premier elhalasztásához vezetett, alaposan felforgatva ezzel a premiernaptárat. Ezúttal a Paramount tett elővigyázatos lépést, és több premierjét is eltolta, vagy éppen tűzött ki dátumot korábban már elhalasztott filmjei számára. 

Hirdetés

A stúdió egyik legfontosabb nyári bemutatója a Top Gun: Maverick lett volna, melyben Tom Cruise természetesen visszatér Pete Mitchell szerepében. Az 1986-os film folytatása jelen állás szerint július helyett idén karácsonykor, egész pontosan december 23-án érkezik a mozikba, míg az eredetileg akkorra tervezett The Tomorrow War című sci-fi Chris Pratt főszereplésével határozatlan időre el lett halasztva. A korábban már eltolt Hang nélkül 2-t szeptember 4-re tette át a stúdió, és nem meglepő módon a SpongyaBob: Spongya szökésben animációs filmet sem mutatják be júniusban: a Paramount július 31-én szeretné mozikba küldeni.

A filmek pontos premierdátumainak listáját itt nézhetitek meg:

• The Tomorrow War: egyelőre nincs új premierdátuma (korábbi: 2020. december 25.)
• Top Gun: Maverick: 2020. december 23. (korábbi: 2020. július 16.)
• Hang nélkül 2.: 2020. szeptember 4. (korábbi: 2020. március 18.)
• SpongyaBob: Spongya szökésben: 2020. július 31. (korábbi: 2020. június 11.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.