Hirdetés

Topher Grace csatlakozott Christopher Nolan Interstellarjához

|

Topher Grace Christopher Nolan sci-fijének, az Interstellarnak a legújabb tagja.

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy az Azok a 70-es évek című TV sorozat sztárja csatlakozik Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Bill Irwin, Mackenzie Foy, John Lithgow és Casey Affleck mellé. Grace olyan filmekből lehet ismerős, mint a Pókember 3, Ragadozók és a nemrég megjelent A nagy nap. Az Interstellar Jonathan Nolan szkriptje alapján készül melyet Christopher Nolan átdolgozott és rendez. Producerként pedig Emma Thomas, Lynda Obst és maga Nolan is jelen lesz, a vezető producer pedig Kip Thorne. Az Interstellar egy csillagközi utazást fog bemutatni a tudományos ismereteink határára. A megjelenés 2014 november 7.-re van datálva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.