Hirdetés

Topher Grace megvédte a Pókember 3-mat

|

Hirdetés

Több mint nyolc éve már annak, hogy Sam Raimi Pókember trilógiája véget ért. Azóta kaptunk már egy reboot-ot is Andrew Garfield főszereplésével, most pedig arra várunk, hogy a Marvel és Tom Holland mit tudnak kihozni a sokadjára újragondolt szuperhősből. A Pókember körüli hatalmas kalamajkát kétség kívül a 2007-es film indította útjára, amelyre elképesztően sokat, 890 millió dollárt áldoztak a nézők, ám a mozitermeket elhagyva a többség szívesebben kérte volna vissza a jegy árát. A hétvégén Topher Grace legújabb filmjének (Truth) sajtókörútján került szóba a Pókember 3. A színész Venom-ot alakította a filmben és annak ellenére, hogy elfogadja a rajongók felháborodását, egy rossz szót sem tudna szólni a rendezőről.

Tudom, hogy a film sokat hozott a Sony konyhájára, de azzal is tisztában vagyok, hogy rengeteg embernek nem tetszett túlságosan. Szerintem Sam egy nagyon tehetséges ember. Emlékszem egyszer a kilencedik egységnél voltam. (Nevet.) Kilencedik egység?! Mintha egy kisebb országot vezetnél. Idén nyáron is volt egy olyan nagy stúdió film, amit az emberek sokat szidtak. Szívesen megnézném, hogy mire menne egy olyan ember Sam Raimi pozíciójában, aki csak szidja ezeket a filmeket. Olyan volt mintha egy kis ország minisztere lett volna, mellesleg a bevétel is akkora volt mint egy ilyen ország éves jövedelme. Nagyon tisztelem őt és az a véleményem, hogy összességében fantasztikus munkát végzett [a trilógián].
Pár hónapja maga a rendező, Sam Raimi is beszélt a filmről, aki elismerte, hogy "rémes" lett a lezárás. Szerinte túl nagy volt a nyomás a Pókember 2 után és képtelen volt annál jobbat alkotni. Utólag belátta, hogy többet kellett volna a karakterek személyes kapcsolataival foglalkoznia, nem pedig minden áron megemelni a tétet (3 gonosztevő). Ti hogyan vélekedtek a filmről Grace nyilatkozatának fényében?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.