Hirdetés

Ez gyorsan eldőlt: Érkezik a Tőrbe ejtve folytatása

|

Rian Johnson gondoskodik róla, hogy Benoit Blanc nyomozó ne maradjon munka nélkül.

Hirdetés

A közönség és kritikusok ugyancsak imádják Rian Johnson legújabb krimijét, ami a kasszáknál is szépen teljesít: a 40 millióból készült film ugyanis immáron 250 millió dollárt termelt világszinten. Nos, a folytatást követelő rajongók imái meglepően hamar meghallgattattak: hamarosan érkezik a Törbe ejtve második felvonása.

Hirdetés

A hír a rendezőtől érkezett, aki - a szereplőgárdához hasonlóan - annyira élvezte a munkát a filmen, hogy máris nekiült megírni a folytatást. Természetesen a következő bűntényt is a Daniel Craig alakította közönségkedvenc nyomozó, Benoit Blanc fogja feltárni, a színész is remekül érezte magát a kissé flúgos, erős délies akcentussal megszólaló detektív bőrében.

A Tőrbe ejtve 2019 novemberében nyitott odahaza, az itthoni mozikba pedig most, január elején érkezett - mi is nagyon szerettük, mint azt olvashattátok kritikánkban. A filmet több Golden Globe-díjra is jelölték (magát a filmet a vígjáték/musical, Daniel Craiget és Ana de Armast pedig színészi kategóriákban), valamint az Amerikai Írók Céhe (Writers Guild of America, WGA) is feltüntette a legjobb eredeti forgatókönyv kategória jelöltjei között a produkciót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.