Hirdetés

A Törésvonalnak hála sikerült megmentenie fuldokló testvérét egy kisfiúnak

|

A Dwayne "The Rock" Johnson nevével fémjelzett katasztrófafilm egy valós katasztrófa megakadályozásában segített.

Hirdetés

Új hőst avatott Michigan egy 10 éves kisfiú képében, aki a fulladástól mentette meg 2 éves testvérét. A fiú állítása szerint a 2015-ös Törésvonalból tanulta meg, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, ez a tudás pedig életmentőnek bizonyult.

Hirdetés

A sztorit nem csak a helyi média, hanem a film sztárja, Dwayne "The Rock" Johnson is felkapta, aki Twitteren küldött virtuális pacsit Jacobnak, a történet hősének. A kisfiú a nagyszüleik medencéjéből húzta ki öccsét, mikor észrevette, hogy mozdulatlanul lebeg a víz felszínén. Ezt követően elkezdte a mellkas-kompressziót, ami nélkül az orvosok szerint a 2 éves nem élhette volna túl az esetet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.