Hirdetés

Törésvonal trailer - Dwayne Johnson vs. Anyatermészet

|

Hirdetés

Legyen ez a vadonatúj előzetes alapján bármennyire is meglepő, a Törésvonal (avagy San Andreas) koncepciójához semmi köze sincs a katasztrófafilmek koronázatlan királyának, Roland Emmerichnek, noha Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre) láthatóan nagy rajongója a filmesnek. Röviden megfogalmazva a Törésvonal sztoriját egy Dwayne "The Rock" Johnson vs. Természet meccsre számíthatunk egy egész estés katasztrófafilm játékidejére nyújtva, amelyben egyesül a 2012, a Holnapután, a Dante pokla és lényegében az utóbbi 15-20 év minden hasonló alkotása. Johnson mellett Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd és Kylie Minogue feszíthetnek a vásznon, természetesen 3D-ben. https://www.youtube.com/watch?v=SzRbK9qIhBs A hazai premier június 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.