Hirdetés

Törölt Bosszúállók jelenetek az Amerika Kapitány 2-ben?

|

Chris Evans egy interjúban elárulta, hogy lehetőség szerint a Bosszúállókból törölt jeleneteket felhasználják az Amerika kapitány folytatásához.

Hirdetés

A Bosszúállók forgatásának részét képezte egy olyan jelenet is, mikor Steve Rogers (Chris Evans) megállapítja, hogy a legtöbb barátja már halott, kivéve Peggy Carter kisasszonyt. Ezt a jelenetet végül kivágták a filmből, ám könnyen megeshet, hogy a Captain America: The Winter Soldier című folytatásba bekerülhet. Evan szerint végül azét nem élte túl a végső vágást kap részlete, mivel ez már egy másik történet, egy Amerika Kapitány saját története és nem a Bosszúállóké. Ennek értelmében a jelenetet akár ki is bővíthetik a folytatásban és nagyobb hangsúlyt kaphat a kizárólag Steve Rogers életére fókuszáló epizódban. Szintén hasonló módon járhat több, meg nem nevezett apróbb jelenet is, amit jó eséllyel vagy soha nem látunk már viszont, vagy bekerül a 2014-re várható második részbe. A Captain America: The Winter Soldier 2014. április negyedikére várható, Anthony és Joe Russo (Széftörők, Én a nő és plusz egy fő, Balfékek) rendezésében és Christopher Markus, valamint Stephen McFeely (Narnia Krónikái, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) forgatókönyve alapján. Az eddig ismert főbb szereplők: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Hayley Atwell és Cobie Smulders.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.