Hirdetés

Törölték a Terminator: Genisys folytatásának bemutatóját

|

Hirdetés

A Paramount a Genisysel próbált új életet lehelni a Terminátor franchiseba, a tervek szerint sorban jöhettek volna a folytatások és még egy sorozat is készülőben volt. Viszont talán nem ártott volna előbb kisebben gondolkozni és biztosra menni, hogy az 5. rész egyáltalán hozni tudja az elvárásokat. Sajnos nem így jártak el, ennek eredményeképpen pedig a Terminator: Genisys lett a nyár egyik legnagyobb buktája, a Fantasztikus négyes rebootal karöltve. Utóbbinak már korábban törölték a tervezett folytatását, most pedig ugyanez elmondható a 2017-re tervezett Terminátor 6-ról is. A stúdiónál különben egy harmadik film is be van jegyezve, az 2018 júniusában érkezne, de nem lenne meglepő, ha ez a dátum is lekerülne a naptárról. Egyelőre nincs hír arról, hogy mi lesz a franchise sorsa, de ha tippelni kellene azt mondanám, hogy hagyni fogják néhány évig pihenni, majd aztán ismét előkapják, hogy kisajtolják még azt a keveset belőle, ami megmaradt. Ti sajnáljátok, hogy nem érkezik folytatás? Érdekelnének még új Terminátor filmek a Genisys után?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.