Hirdetés

A TNT nem kér a Tini Titánok sorozatból

|

Hirdetés

Jó ideje húzódott már az élőszereplős Teen Titans, avagy magyarul a Tini Titánok sorozat elkészítése a TNT csatornánál: a projekt több nevet is kapott az idők folyamán (volt Titans és Black Birds is), folyamatosan tologatták a forgatást és ezzel együtt a premiert is, míg végül elérkeztünk a szomorú végkifejlethez. Hiába volt ígéretes, hogy Akiva Goldsman és Marc Haimes írók készítették a sorozat pilotját, a TNT/TBS elnöke, Kevin Reilly most a 2016-os Television Critics Association nevezetű sajtóeseményen bejelentette a kritikusoknak, hogy a csatorna passzolja a Teen Titans sorozatot, mert azt tervezik, hogy a hálózat egy másfajta irányba mozdul el. A Deadline értesülései szerint a TNT-nél még 2014 májusában kezdődtek meg a Titans munkálatai, azonban ugyanazon év novemberében új elnök került a csatorna élére Reilly képében, aki egy sokkal sötétebb, komolyabb irányba kezdte el terelgetni a felhozatalt és ebbe a Titans nyilvánvalóan már nem passzolt bele. A TNT műsorán tehát biztosan nem valósul meg a Tini Titánok széria Dick Grayson vezetésével, azonban a rajongók abban még reménykedhetnek, hogy talán más csatornák felkarolják a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.