Hirdetés

Torontóban forog a Batman vs. Superman film

|

A bejelentés óta a fél világ Az acélember 2, avagy az író szerint a Batman vs. Superman filmre koncentrál, most pedig újabb részleteket kaptunk, ezúttal a forgatásról.

Hirdetés

Noha azt továbbra sem tudni, hogy ki alakíthatja majd a Denevérembert a Henry Cavill által játszott Superman mellett, de a VanCityBuzz nevű oldal azt már tudni véli, hogy a folytatás forgatására elsősorban Torontóban kerül majd sor (az első részt Vancouverben rögzítették). A döntés oka állítólag a kedvező adóvkedvezmények voltak, amit itt igénybe vehetnek a készítők, de arról nem kaptunk információt, hogy mikor foroghat a film, illetve mennyiből készítenék. A rendezői feladatokat Zack Snyder, a produceri teendőket pedig Christopher Nolan látja el, míg a forgatókönyvet továbbra is David S. Goyer körmöli. Megjelenés várhatóan valamikor 2015-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.