Hirdetés

Törpmaraton a Nemzetközi Törp Napon!

|

Június 22-én, szombaton 10-tól mindenkit szeretettel várunk a Gyerekszigeten a Nemzetközi Törp Nap keretében megrendezésre kerülő Törpmaraton nevű programra.

Hirdetés

Az InterCom és a TV2 szeretettel várja egyaránt a kicsikat és a nagyokat, valamint a családokat is a június 22-én, szombaton 10 órától a budapest Gyerekszigeten (Hajógyári-sziget) megtartandó 500 méretes Törpmaratonra. Érdemes kék pólóban és fehér sapkában elmenni a móka kedvéért, ráadásul a helyszínen minden gyerkőc Hupikák törpikék matricát kap ajándékba.

11 órától egy meglepetés sztár melegíti bea résztvevőket a TV2 Az ének iskolája című műsor diákjaival (akik később koncertet is adnak), majd 11:20-tól indul a mini-maraton és a résztevvők között délben fantörpikus nyeremények várják a kicsiket. A belépés természetesen díjtalan! A rendezvény mellett érdemes figyelemmel követni a Hupikék törpikék 2-t is, amely augusztus elsején kerül a mozikba 3D-ben és a folytatásban megnézhetitek a szinkronos előzetesét is. Jó szórakozást kvánunk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.