Hirdetés

Színházban a Tortúra

|

Stephen King nagysikerű regénye alapján, Iványi Árpád rendezésében és fordításában láthatjuk már ebben a hónapban a Karinthy Színházban a Tortúrát.

Hirdetés

Abban bizonyára mindannyian megegyezhetünk, hogy Stephen King 1987-ben megjelent regénye, a Tortúra a szerző egyik legjobbja, amelyből Rob Reiner 1990-ben készített filmet Kathy Bates és James Caan szereplésével, előbbi Golden Globen- és Oscar-díjat kapott érte. 

Hirdetés

Kellemes meglepetés, hogy a Karinthy Színház már most januártól műsorára tűzi a könyv alapján született színdarabot, amelyet Iványi Árpád tolmácsolásában élvezhetnek majd az érdeklődők. A szimplán csak Tortúra névre hallgató műben Kathy Bates karakterét, Annie Wilkest Balázs Andrea, míg James Caan figuráját, Paul Sheldont Árpa Attila formálja meg. 

Ha valaki esetleg nem ismerné a pszichothriller történetét, íme: "Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és  siet a segítségére. Annie Wilkes, aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót. A középkorú nő rajong Sheldon regényhőséért, Miseryért. Az ápolásnak azonban csak nem akar vége szakadni…" 

A Tortúrára ide kattintva tudtok jegyet váltani, 3950 forinttól 2950 forintig terjedően, azonban az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.