Hirdetés

Total Recall - Interaktív poszter

|

Beindult a Total Recall remake marketing gépezete is. A friss teaser trailert egy interaktív mozgó poszter követi. A filmig bő négy hónap van még hátra, ami nem is olyan sok, ha belegondolunk.

Hirdetés

A Conan és a Csizmás Kandúr mozgó plakátjai után Az Emlékmás remake is megkapta az interaktív képi anyagát. Ami nem is lett olyan rossz... sőt, fogalmazzunk úgy, hogy igényesen nem mond semmit. Mondjuk a plakáton pixeleire bomló Colin Farrel többek szerint nagyon hasonlít egy 2002 es film, a S1me0ne plakátján Rachel Roberts-re. Nem tudni, hogy Len Wiseman vagy épp a marketing csapat nyúlta-e volna az ötletet, de valószínűleg sosem fog kiderülni. Mindenesetre nem ez az utolsó reklám, amit láthatunk majd a film megjelenése előtt. A tovább mögött az interaktív plakát és bónuszként egy sima, normális is helyet kapott. És nem elfelejteni, hogy ma érkezik a hivatalos első trailer is, ami ki fog kerülni az oldalra még a mai nap folyamán!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.