Hirdetés

Tovább csúszhatnak az Avatar folytatások

|

Hirdetés

Az Avatar 2009-ben hatalmas siker volt, természetes volt, hogy kap folytatást, de mivel nem így tervezték, ezért jó sokat kellett várni a bejelentésre, és úgy néz ki, hogy még többet kell majd várni a filmekre. Még három film lesz, amit egybe, nagyjából 8-9 hónap alatt fognak leforgatni, kizárólag Új-Zélandon. Eredetileg a második részt már előző évben elkezdték volna előforgatni, hogy meg legyen a 2016-os decemberi premier, de ez már biztos nem fog megtörténni. James Cameron elégedetlen volt a forgatókönyvvel, így annak az átdologzása miatt, határozatlan időre eltolták a filmeket. Nehéz elképzelni, hogy magával a történetvezetéssel akadnának problémái, tekintettel, hogy ez volt a leggyengébb pontja az elsőnek, sokkal inkább a vizuális megvalósítás okozhat komolyabb fejtörést.

Jelenleg épp újra ellenőrzöm mind a három forgatókönyvet... csak a finomságokat. Ez egyszerre történik a látványvilág pontosításával. A látványvilág már nagyon fejlett ezen a ponton. Lassan másfél éve tervezzük. Az összes karakter, beállítás és lény szinte teljesen kész van.
A nagyon "feljett" jelen esetben azt jelenti, hogy nem csak a koncepciós rajzok és a storyboardok vannak meg, hanem elképzelhető, hogy teljes jelenetek vázai (textúra, fények stb. nélkül) készültek már el. (=Previsualization) Pandóra világa érdekes és nagyon nagy, mégis motoszkál bennem az érzés, hogy még három film egymás után sok lesz, vagy tévedek? Az előkészületekre viszont biztos nem lesz majd panasz, nem úgy, mint a Hobbit esetében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.