Hirdetés

Tovább folytatódik a Gotham

|

James Gordon nem pihen, és ősztől újra a bűnözők nyomába ered.

Hirdetés

2014-ben indította el a FOX a Róma (Rome) és A mentalista (The Mentalist) című sorozatokat is jegyző Bruno Heller legújabb szériáját, a Batman-filmekből ismert rendőrrel, James Gordonnal a főszerepben.

Hirdetés

A Gotham egyfajta előtörtént, hiszen részletesen megtudjuk belőle, hogyan és kikből lettek a filmekből már jól megismert gonosz vagy éppen segítő karakterek. A sorozat azonban nem pusztán a filmekből építkezik, hanem képes volt saját stílusával, remek történeteivel és rendezésével a legjobb képregénysorozatok közé felnőni.

Ezért is jó hír, hogy az idehaza a második évad végénél tartó Gotham ősszel tovább folytatódik, és szeptembertől már a negyedik évadát kezdi a széria az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.