Hirdetés

Tovább folytatódik a Sikoly-maszkos gyilkolászás

|

Hirdetés

Már olvashattátok a véleményünket az MTV csatorna Sikoly-sorozatáról, melynek gyengeségei – jobban mondva a sorozatformátum megalapozatlansága – így öt rész után kezd végérvényesen kidomborodni. Az erőszakosan rejtélyessé megtett történet, a meggyalázott maszk és a lebutított karakterek azonban a nézőket nem igazán rémisztették el, úgyhogy az MTV be is rendelte a második évadot a sorozatból. A pilotot több mint 21 millióan tekintették meg a TV-ben, és további 7.9 millió nézőt vonzott be különböző lejátszókról, de ami igazán kiemelkedő, hogy fokozatosan nő azok száma, akik a vetítés időpontjában vagy még aznap megnézik a heti aktuális epizódot. Ilyen szempontból teljesen érthető az MTV döntése, bár az még rejtély, hogy vajon az első évad történéseit fogják-e folytatni, vagy egy teljesen új történetet kapunk-e. Remélhetőleg utóbbira adják le a voksukat, mert csak egy bizonyos hosszig lehet nyújtani a rétestésztát, és már az első évad is súrolni kezdte a határokat. Bob Weinstein, a The Weinstein Company és a Dimension Films (a Sikoly sorozat készítői) társelnöke mindenesetre rendkívül boldog, és örömében csupán a következőket ígérte a második évadra: még több ijesztgetést, fordulatot, romantikát és természetesen sokkal több gyilkosságot. Bízzunk benne, hogy a több logikát nem felejtik ki a sorból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.