Hirdetés

Tovább robog a 23 Jump Street és a Men in Black crossovere

|

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a Sony Pictures még mindig nem tett le a Jump Street és a Men in Black összeboronálásáról. Sőt, a Variety információi alapján már nagyon közel járnak ahhoz, hogy leszerződtessék James Bobint a rendezői székbe, és habár a film nem kapta még meg a zöld utat, ha ilyen jól haladnak a dolgok, akkor akár júniustól már kezdhetik is a forgatást. Channing Tatum és Jonah Hill mindketten visszatérnének Schmidt és Jenko szerepében, akiket a 21, illetve a 22 Jump Streetben már parádésan alakítottak. Will Smith és Tommy Lee Jones azonban nem fognak újra feketébe öltözni, Helyettük két új fiatalabb színésznek szánja a stúdió a Sötét zsaruk szerepét, akik később a különálló Men in Black filmjüket is megkaphatják.

23-jump-mib
Az őrült ötlet egyébként 2014-ben látott először napvilágot, amikor rengeteg Sony-s levelezés szivárgott ki az internetre. Arról viszont továbbra sem tudunk semmit, hogy miről is szólna pontosan a crossover film. Bobin korábban az HBO Slágermájerek című sorozatán dolgozott, illetve a Muppets filmet is ő rendezte. Ha sikerül megegyeznie a stúdióval, akkor van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan többet is fogunk hallani a projektről. Ti vevők vagytok a keresztezésre?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.