Hirdetés

Tovább szárnyal a Deadpool! (Frissítve)

|

Hirdetés

Tovább tart a Deadpool hihetetlen bevételi sikerszériája, ugyanis egy újabb mérföldkövet ért el a film. Az elmúlt hétvégén ugyanis a nagyszájú antihős lett a harmadik R kategóriás alkotás, melynek sikerült átlépnie a 300 millió dolláros bevételi határt hazájában (ez csak A passiónak (370 millió) és Amerikai mesterlövésznek (350 millió) sikerült eddig). A Deadpool jelenleg 311 millió dollárnál tart Amerikában, amellyel korábban már kiérdemelte a legtöbb bevételt hozó, X-Men univerzumba tartozó film címét is(habár az X-Men: Az ellenállás vége még egy leheletnyivel megelőzi, de ezt egyedül csak az inflációnak köszönheti). Világviszonylatban kicsit már más a helyzet, ott 75 millióval van lemaradva az X-Men: Az eljövendő múlt napjaitól, ami 748 milliót zsebelt be anno. Így azt talán már nem fogja beérni, de ezért nem kell magát szégyellnie, ugyanis a maga 673 milliójával nagyon is büszke lehet magára. És azt se felejtsük el, hogy mindezt R besorolással, 3D nélkül érte el, amiért jár a nagy pacsi! Ha pedig még szeretnétek néhány bizonyítékot arra, hogy az R besorolású szuperhős filmek is lehetnek sikeresek: a Deadpool jelenleg minden idők 12. legjobb képregény adaptáció / szuperhős mozija, az amerikai bevételek szempontjából, a Marvel filmek között pedig a 10. helyen áll, ám csupán 1 millió dollárral van lemaradva a Vasember 2-től, amit a héten minden bizonnyal le is köröz. (Frissítve) Az elmúlt hétvégén átlépte a 700 milliós határt is a film (pontosabban 708 millió dollárnál tart), és ez még mindig nem a végösszeg! Ha a Marvel Filmes Univerzumba tartozna, az 5. helyet foglalná el jelenleg, csak a Galaxis őrzői (331 millió), a Vasember 3 (409 millió), és a két Bosszúálló film (Ultron kora 459 millió, Bosszúállók 623 millió) előzné meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.