Hirdetés

Megint eltolták a Snowden filmet

|

Hirdetés

Egy filmet már láthattunk Edward Snowdenről, nálunk is bemutatták a Citizenfourt, de az egy hagyományos doku volt. Még idén jön egy dráma Oliver Stone-tól. A film címe egyszerűen Snowden lesz, hisz úgy is mindenki hallott már az NSA titkok kiszivárogtatójáról, a főszerepet Joseph Gordon-Levitt kapta meg. Erdetileg az ünnepekre időzítették volna, de később arra hivatkozva, hogy a film még nem tökéletes, inkább áttették a premiert május 15-ére. Innen megint elmozdították a filmet, egészen szeptember 16-ig. Nem kaptunk hivatalos indoklást, de ősszel van a díjvadászó filmek szezonja, nagy valószínűséggel gondoskodni szeretnének róla, hogy senki nem feletkezik el a filmről az év végén. Sokan máris elsőszámú befutónak tippelték Cannes-ban, de az eltolt időpont miatt inkább Torontóban vagy Velencében fogunk vele találkozni az egyik fesztiválon. Legalább ugyanennyien aggódnak, hisz Stone az utóbbi időben nem igazán tudta a tőle elvárható szintet hozni. A forgatókönyvet Kieran Fitzgerald írta, aki sok mindent még nem igazán csinált, viszont a szereplőgárda nem ismeretlenekből áll: Shailene Woodley, Nicolas Cage, Zachary Quinto, Melissa Leo, Tom Wilkinson, Rhys Ifans, Timothy Olyphant, Keith Stanfield és Scott Eastwood.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.