Hirdetés

Továbbfejlesztett Hulk a Bosszúállók 2-ben?

|

Mint tudjuk, a Marvel már két Hulk filmet készített, a 2003-as "Hulk" filmet és a 2008-as "Hihetetlen Hulk"-ot, de mivel a második film egy újraindítás volt, a filmek összes vizuális effektjeit "kidobták" és a karaktert újratervezték a semmiből.

Hirdetés

Ahogy a modern technológia folyamatosan halad és fejlődik, Hulk-nak is folyamatosan keresik a reális megjelenését. A 3. filmben a 3. különböző megjelenését kapta Hulk és ahogy a Marvel stúdió is elismerte, már nem egyszer dobták ki Hulk dizájnját, hiába szenvedtek időkorlátban. Egy interjúban Jeff White azt mondta, hogy Hulk valamilyen szinten hasonlóan fog kinézni a Bosszúállók folytatásában , mint ahogy kinézett eredetileg az első részben, de megadják azt a lehetőséget nekik,hogy változtassanak rajta: "Sok időt  töltöttünk el a bőr és annak textúrájának kidolgozásával, nagyon jól néz ki, de még többet akarunk kihozni belőle." Hulk olyan technikával készült, mint az Avatar filmben a Navik. Kérdés: A külsejét tekintve, ki lehet-e hozni egyáltalán ennél jobb Hulk-ot és ha igen, milyen változtatások kellenének rá egyáltalán? Ti miket változtatnátok rajta?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.